Za každé vyrobené svítidlo zasadíme strom

Za každé svítidlo zasadíme nový strom

Při výrobě našich dřevěných svítidel se snažíme dodržovat ekologické principy a třeba při jejich balení používáme pouze karton, papírovou výplň i papírovou lepicí pásku. Při přemýšlení, jak se naší přírodě ještě více zavděčit, se mi v hlavě zrodila úžasná myšlenka a to zasadit za každý kus vyrobeného světla jeden strom.

Jako hlavní materiál při výrobě korpusů dřevěných svítidel používáme dřevo z dubů, které vyrostly v našich českých lesech. Pokud se jedná o svítidlo z ořešáku, tak ten rostl v lese v Itálii. Nechceme přírodní zdroje jen spotřebovávat ale chceme do lesa vracet to, co jsme si z něj vzali. Proto jsme se rozhodli, že za každý kus dřevěného LED světla, které vyrobíme, necháme zasadit jeden nový strom.

Je to myšlenka, která nás opravdu nadchla a proto ji ve spolupráci se sazimecesko.cz realizujeme za každou objednávku dřevěných svítidel, resp. za každý kus objednaného svítidla ze dřeva. To znamená, že pokud objednáte 10 svítidel ze dřeva, necháme vysadit 10 nových stromů.

Abyste měli jistotu, že jsme stromy skutečně zasadili, odbržíte certifikát o jejich výsadbě na Vaše jméno. Tento certifikát Vám bude zaslaný na zaregistrovaný email.

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

Autor:

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

"Oboru osvětlení a výrobě svítidel se věnuji prakticky celý svůj profesní život. Už při studiu elektrotechniky jsem vyráběl LED svítidla pro barevné osvětlení barů a diskoték. Za 19 let, co dělám světlařinu jsem se naučil, že jediná cesta, jak vyrábět opravdu úsporné LED osvětlení, je používat špičkové LED komponenty. Protože není nic horšího, než koupit LED světlo, které po roce přestane svítit a pak se vyhodí do koše."

Doporučené produkty4